L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 16 de febrer del 2021

PLENARI FEBRER 2021: Aprovats els canvis en les festes local i festes escolars del 2021


Tavernes modifica la festa local del 18 de març
El consistori de Tavernes va aprovar ahir en la sessió plenària de febrer una modificació amb suspensió de la festa local del 18 de març, vespra de Sant Josep, davant la impossibilitat de celebrar les Falles 2021 durant eixes dates.

La proposta de la Regidoria de Cultura i Festes que presideix Encarna Mifsud, de Compromís, va ser aprovada per unanimitat i implica que el dia 18 de març serà dia hàbil i laborable a Tavernes a tots els efectes. La festa local no es perd sinó que es reserva per a una data més endavant, i que serà marcada per l'Ajuntament quan millore la situació sanitària i es puguen celebrar actes socials i festius sense problemes.
 
El Consell Escolar Municipal aprova el 17 i 18 de març com a festa escolar a Tavernes

Per la seua banda, el Consell Escolar Municipal de Tavernes ha acordat modificar les festes escolars del pròxim mes de març per tal d'ajustar millor el calendari escolar davant la impossibilitat de celebrar les Falles 2021 eixa setmana. 
 
El dia 17 de març es manté com a festa escolar en els centres educatius vallers i la festivitat del 16 de març es substitueix pel dijous 18 de març, vespra de Sant Josep. Això significa que el Consell Escolar Municipal ha habilitat la vespra de Sant Josep com a dia no lectiu.