L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 25 de febrer del 2021

L'ajuntament neteja les taques d'orins i demana la col·laboració i responsabilitat de la població per mantindre Tavernes net

 
L'Ajuntament de Tavernes ha aprofitat les tasques de neteja d'orins de mascotes  per recordar que cal el civisme de tots els vallers i valleres per poder tindre Tavernes neta. Així mateix ha remarcat que la col·laboració i responsabilitat de la població és imprescindible per a cuidar l'entorn i gaudir d'una ciutat neta.
 
 
Actualment s'estan duent a cap tasques de neteja dels orins dels animals en les zones enjardinades i els banquets del Passeig Colom. Els orins de les mascotes és un problema perquè queda impregnat en murs i banques i forma taques negres que fan pudor. 


L'Ajuntament ha aprofitat per recordar que els veïns i veïnes tenen l'obligació de recollir els excrements de les mascotes per a tirar-los al fem i netejar l’orí amb aigua i vinagre blanc. No fer-ho pot comportar sancions fins a 600 euros. També que es pot arreplegar, de dilluns a divendres, un equip de neteja compost per un dispensador de bosses, una botella plegable reutilitzable i un tríptic informatiu.
 
 
 Els propietaris dels gossos han de saber que és obligatori censar els gossos, cosa que poden realitzar de manera senzilla i totalment gratuïta en les dependències de l'Ajuntament.