L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dilluns, 1 de febrer del 2021

Compromís per Tavernes s'ha solidaritzat i dóna suport a Joan Cogollos


Compromís per Tavernes s'ha solidaritzat i ha volgut donar tot el seu suport a Joan Cogollos Fons, veí de Tavernes, i membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de la SAFOR. Joan Cogollos està cusat d'agredir a un membre de les forces de seguretat, en el transcurs d'una concentració pacífica per impedir un desnonament l'any 2018, cosa que sempre ha negat el valler.
 
Compromís afirma que "els i les que coneixen Joan, parlen d'un home amb un tarannà pacífic i que lluita per les causes justes amb la paraula, incapaç d'agredir a ningú en cap situació".
 
Compromís per Tavernes ha recordat que la denominada " Llei Mordasa" és una llei que deixa vulnerable la ciutadania i que no deuria de tindre cabuda en una societat democràtica. És una de les lleis que el govern actual de l'estat va prometre derogar però que està vigent encara.
 
Remés.