L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 8 de febrer del 2021

L'IES La Valldigna reinventa la "VIa Cursa Solidària" en temps de pandèmia

 

L’IES La Valldigna de Tavernes va celebrar el passat divendres la "VIa Cursa Solidària"  en commemoració del Dia de la Pau i la No Violència. Com cada any la cursa se celebra el divendres següent al 30 de gener amb la finalitat de recaptar fons que es destinen a diverses ONG de la Valldigna. I enguany ha estat especials per les circumstàncies de la pandèmia Covid-19.

Aquest curs, segons ha destacat Raquel Fons, directora del centre “ens hem readaptat i reinventat per les circumstàncies especials que estem vivint per motiu de la pandèmia mundial“. És per això que la cursa s’ha reorganitzat en dos esdeveniments.

 

 

D’una banda, l’alumnat d’ESO i d’FPB ha realitzat al pati del centre un recorregut simbòlic. Ho ha fet per grups de convivència estable i per torns al llarg de tot el matí. Aquesta iniciativa ha comptat amb l’organització per part del Departament d’Educació Física de l’IES la Valldigna i els equips docents.

 

 

D’altrament, i per primera vegada, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes es duu a terme una Cursa Virtual entre el dia 29 de gener i el 7 de febrer. Els destinataris d’aquesta cursa són l’alumnat de Batxillerat,  de Formació Professional, el professorat, el personal del centre i qualsevol altre membre de la comunitat educativa de la Valldigna.

 

A més a més, la Comissió de Convivència i Igualtat del centre ha preparat un vídeo amb un “ball per la pau” per fomentar la implicació de l’alumnat en el valor de la solidaritat i la participació en la vida del centre.

 Gràcies a la participació ciutadana juntament amb més de 20 empreses col·laboradores, entre les quals  Frutas Tono, la recaptació d’aquest curs serà destinada en la seva totalitat a “Càrites” de Tavernes, Simat i Benifairó.