L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 24 de febrer del 2021

L'alumnat del taller de jardineria millora les vores de les pistes d'atletisme amb gespa artificial

 
 Els alumnes de l’especialitat de jardineria del taller d’ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes III" ha dut a terme pràctiques de col·locació de gespa artificial en la zona d'atletisme del Vergeret.

 

El taller d'ocupació està inclós dins de les responsabilitats de la regidoria de Foment, que dirigeix Josep Llàcer. Cal assenyalar que el alumnes, al llarg del temps que dura el taller d'ocupació, reben ensenyaments teòrics però també realitzen pràctiques de l'especialitat que cursen, així com de les activitats que poden sorgir al voltant. Tot amb un objectiu de preparació per al món laboral i de facilitar-los una ocupació. 
 
 
 
Dins de les pràctiques que realitzen,  en aquesta activitats l'alumnat ha aplanat el terreny, ha col·locat malla antiherba i, per últim, la gespa artificial. Unes tasques que els ha permet aprendre a mesurar, tallar, ajustar i pegar els trossos de gespa, i formar el conjunt al costat de les pistes d'atletisme, com permeten vore les fotografies.