L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 11 de febrer del 2021

Tens trastos vells a casa? T'expliquem com pots desfer-te'n de manera còmoda, senzilla i gratuïta.

 
 
El govern municipal de l'Ajuntament vol que s'acabe el costum practicat per alguns ciutadans/es de deixar mobles i trastos vells en la via publica al costats dels contenidors. Així ha iniciat una campanya en les xarxes socials on recorda el servei ofert pel propi Ajuntament, molt còmode per als veïns i veïnes i que evita la mala visió de trastos i demés objectes inservibles enmig del carrer en hores no adequades.
 
L'Ajuntament recorda que disposa d'un servei gratuït de recollida d'objectes voluminosos, i només l'interessat ha de dur a cap una cosa tan senzilla com és telefonar al 96 282 40 15 per a concertar dia i hora de la recollida. Eixe dia, abans de l'hora concertada només caldrà traure a la porta de casa els trastos i mobles, que seran arreplegats pel servei municipal.
 
Deixar mobles o trastos al carrer està prohibit i pot comporta sancions greus o molts greus a les persones que de manera incívica usen aquesta pràctica com a manera de desfer-se'n, a més de la mala imatge que dóna de la ciutat.
 
 
 Tota aquesta informació és independent d'un altre servei general ofert per l'ecoparc, que està obert de dilluns a divendres i on només cal dur a més de trastos vells i mobles, altres objectes com electrodomèstics, perilles de la llum, material d'electrònica i informàtica vell, restes de petites obres de casa, etc. 
 
A més, l'ecoparc de Tavernes esta informatitzat i les persones que hi va a dipositar objectes, s'identifiquen pel seu DNI, o pel nombre fiscal en el cas de empreses, s'anota el tipus i quantitats de residus que es dipositen i això determina al cap de l'any una rebaixa que s'aplica en el rebut de la taxa de Diputació per reciclatge.