L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 12 de febrer del 2021

Tavernes suma 55 noves infeccions, tot i que baixa un poc la IA: estem en una etapa d'estabilitat en les dades i no de millora evident.



Tavernes suma 55 noves infeccions des de l'actualització del passat dimarts, quan se'n comptabilitzaren 48. Unes xifres de contagis que puja, i no milloren la tendència a la baixa que veníem observant, la qual queda tallada en l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat.
 
Si que hi ha una abaixada en els casos actius, que són avui 171 quan el dimarts eren 185. Amb això veiem una millora en la IA acumulada dels darrers 14 dies, que ara és de 994 per 100.000 habitants, essent la primera vegada que baixa de 1.000 les darrers setmanes. El dimarts en teniem 1.076 per 100.000 habitants i el divendres passat, fa una setmana,  era de 1.302.
 
Des del dimarts són 69 persones les que han estat donades d'alta, una xifra menor als 87 de l'actualització del passat dimarts. Si que podem dir, com a xifra positiva, que mantenim les 30 defuncions des del passat divendres.
 
Sincerament, després d'una setmana on hem estat informant de baixades en les xifres generals de contagis del País Valencià, confiàvem en una millora més clara avui a Tavernes, cosa que no s'ha produït. Com veieu, estem en una estabilització, són xifres molt semblants a les passades i no s'evidencia una millora dràstica en la situació de la ciutat.
 
Per tant, responsabilitat i atenció a les normes que ens indica la Generalitat que, com sabeu estan prorrogades fins el pròxim dia 1 de març. Cuideu-vos perquè així també ens cuidem tots col·lectivament.
 
 Totes les dades corresponen a l'actualització de la Conselleria de les 10 hores d'avui dimarts.
 
 - Tavernes  
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.191 (n'eren 1.136)
Noves infeccions:   55 (n'eren última actualització 48)
Casos actius: 171 (n'eren  185) 
Persones curades des de l'última actualització: 69  (l'anterior 87)
Incidència Acumulada: 994  per 100.000 habitants (era de 1076)
Defuncions totals: 30  (n'eren 30)