L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 26 de febrer del 2021

Tavernes presenta en contagis (8) i en casos actius (15) les xifres més baixes del mes de febrer


Les xifres que avui publica la Conselleria de Sanitat pensem són per estar satisfets- parlem en referència al que era al principi del mes- , tot i que això no vol dir que ens hem d'oblidar del coronavirus: 8 infeccions - millor no ser-ne cap-  però és demostratiu del que venim observant des de fa una setmana i sembla ser que abandonem per fi el nombre alt de contagiats. Fins i tot el color del mapa que habitualment publiquem ha canviat del roig al groc.

També molt a la baixa el nombre de casos actius, que avui en són 15, quan dimarts eren 46 i fa una setmana eren 76. Tot això ha dut a una abaixada espectacular de la IA de Tavernes, que avui està en 87 per 100.000 habitants, quant dimarts de 267 i el divendres passat 442, i si ens remuntem més enrere en el temps no podem oblidar que en aquest mes de febrer hem assolit la IA mes alta de tota la pandèmia quan el dia 5 de febrer superàvem els 1.300 casos per 100.000 habitants. 

Des de l'anterior actualització, s'han curat de la malaltia 29 persones als quals cal sumar els 55 del passat dimarts. Lògic és que aquesta xifra de guarits abaixe alhora que baixa la xifra de contagis i casos actius. L'ideal és que tot estiga a 0 (zero) i pensem que entre tots ho anem a aconseguir. 
 
 

 

Avui és l'última actualització del mes de febrer. La pròxima serà el dimarts, que ja serem al mes de març i serà la primera d'aqueix mes. Us oferim unes gràfiques del que ha estat l'evolució a Tavernes de la Covid-19 durant el mes de febrer. Molt aclaridores d'on estàvem i on estem ara, però encara queda camí i hem de procurar entre tots que siga planers i sense entrebancs.

Les xifres per tant són optimistes, però no ens cansarem de dir-ho:  no podem abandonar la guàrdia ni les mesures de protecció. Cal continuar amb una actuació responsable i extremar l'atenció en les relacions socials i seguir al peu de la lletra les normes que ens indica la Generalitat.
 
 Totes les dades corresponen a l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat.
 
 - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.260 (n'eren 1.252
Noves infeccions:   8  (n'eren última actualització 25)
Casos actius: 15 (n'eren 46) 
Persones curades des de l'última actualització: 29  (l'anterior 55)
Incidència Acumulada: 87  per 100.000 habitants (era de 267  442)
Defuncions totals: 47  (n'eren 47)