L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 de febrer del 2021

L'Ajuntament de Tavernes millora l'accessibilitat en diversos carrers amb actuacions del taller d'ocupació "Obres i pintura"


L’Ajuntament de Tavernes du a cap diverses obres per millorar l'accessibilitat en el nucli urbà i que afecten
les voreres del carrer Reis Catòlics mentre ja estan acabades les que s'executaren en les voreres del carrer Marià Benlliure, encreuament al carrer Ausiàs March. Els treballs els efectua l'alumnat d'obra i pintura del taller d’ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes III".

Carrer Reis Catòlics
 
L’actuació ha consistit a retirar la vorera anterior, netejar els enderrocs i substituir-la amb rajols nous, unes faenes que han donat com a resultat una vorera totalment accessible per als vianants. El taller d’ocupació continua col·laborant en la millora de l’accessibilitat dels carrers de Tavernes, seguint el pla d’actuació coordinat entre l’Ajuntament i l’Associació Valldigna Accessible. Entre les actuacions dutes a cap cal recordar l'efectuada el passat estiu quan es va habilitar un camí accessible entre el final de l'Avinguda de la Marina i la Goleta.
 
Carrer Marià Benlliure

Els treballs de millora de l’accessibilitat s’han traslladat actualment al carrer Reis Catòlics, concretament en l'encreuament del Carrer Molí amb la qual cosa es facilita el pas accessible tant cap a Correus com al supermercat de Mercadona.

Carrer Marià Benlliure
 
El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha volgut destacar “el magnífic treball que fa l’alumnat i el professorat del taller d’ocupació en les diferents especialitats. Alhora que l’alumnat es forma, aprén nous oficis i agafa experiència, fa una gran faena de millora en les infraestructures i l’entorn de Tavernes que beneficia la ciutadania”. 
 
El taller d'ocupació està format per tres itineraris diferenciats de treball, cadascun  amb 10 alumnes  de les especialitats de jardineria, forestal i obra i pintura, que reben formació i experiència laboral durant un any.