L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 11 de febrer del 2021

El taller "Millorem l'entorn Tavernes 3" inicia les actuacions. L'Ajuntament dedica 720.619 euros al programa formatiu

 

L’alumnat del Taller d’ocupació “Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna III” ha començat a realitzar les primeres actuacions. Aquest taller disposa d'un programa mixt d’ocupació i formació dirigit a persones aturades que son contractades per l’Ajuntament amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat per mitjà de la realització d’obres o serveis d’interès general i/o social.
 
 L’Ajuntament de Tavernes destina 720.619,20 euros per a dur a terme el taller d’ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes III"  procedents de fons propis i d'una subvenció aconseguida del programa  "Labora", del Servei Valencià d’Ocupació i Formació. 

La regidoria de Foment local, que dirigeix Josep Llácer, de Compromís, ha contractat 30 alumnes i 6 professors durant un any. Josep Llácer valora en positiu el fet que Tavernes compte  novament amb una subvenció per a desenvolupar l’escola taller d'ocupació, ja es la tercera en els darrers anys.
 
 
 
També ha assenyalat que "és una gran eina d’aprenentatge per a l’alumnat, a més de ser fonamental la formació especialitzada i l’experiència professional que assoleixen per a poder integrar-se en el mon laboral, a més de dur a cap tasques que milloren l’aspecte del municipi”.
 
El Taller d’Ocupació fa possible que l’alumne/treballador realitze treballs efectius per mitjà d’un contracte per a la formació i l’aprenentatge que li permet obtenir un Certificat de Professionalitat que millora la seua qualificació professional i afavoreix la inserció laboral. Enguany, el Taller d’ocupació compta amb tres especialitats: forestal, jardineria i obra/pintura. Un total de 30 alumnes-treballadors, 10 en cada especialitat, tenen l’oportunitat de formar-se, alternant l’estudi teòric amb el treball i la pràctica professional.