L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dijous, 11 de febrer del 2021

Vosté també pot participar-hi: Exposició "Les dones de Tavernes i els seus oficis"


La Regidoria d'Igualtat i la Regidoria d'Educació, que dirigeixen respectivament les regidors de Compromís Noe Alberola i Anna Bellver, preparen conjuntament un projecte transversal al voltant de la història de les dones de Tavernes i els antics oficis relacionats amb el gènere femení, dins del actes del 8-M (Dia de la Dona).

La participació en el projecte està oberta a tot el veïnat valler, i els/les interessats/des a participar només cal que aporten fotografies (datades abans del 1950) per tal de poder ampliar i complementar l'exposició viva que s'està ara enllestint.

Les fotografies podeu enviar-les al correu electrònic:  regidoria.igualtat@tavernes.org

 Cal que indiqueu al text del correu el nom de la protagonista de la foto, la data aproximada i el seu ofici.