L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dimarts, 16 de febrer del 2021

L'Ajuntament millora els vestidors i dutxes del Camp Municipal de Futbol

 
L'Ajuntament de Tavernes ha aprofitat la paralització dels campionats de futbol, obligat per la situació sanitària derivada de la Covid-19, per a dur a cap un treball de millora en les instal·lacions esportives de la localitat.
 
L'objectiu és oferir el millor servei quan les circumstàncies permeten la tornada a les competicions i entrenaments habituals, i en aquesta ocasió les millores han afectat als vestidors i dutxes del Camp de Futbol Municipal, que han estat remodelats.
 
 
S'han dut a cap tasques de manteniment, reparació dels equipaments més antics, adequació a les noves normatives i eliminació de les barreres arquitectòniques la qual cosa facilita la neteja i desinfecció diària. Les imatges permeten comprovar  la remodelació d'aquests espais, amb canvis en les banquetes, vestidors i dutxes.