L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.371
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 6.462

dimarts, 9 de febrer de 2021

L'IES La Valldigna du a cap una campanya solidària per facilitar material informàtic a l'alumnatL’IES la Valldigna al llarg del present curs acadèmic, i per primera vegada, promou una iniciativa solidària de donacions de dispositius informàtics al seu alumnat.
 
El centre educatiu valler du a cap la campanya "Inclusió digital by AMH" com a resultat de la col·laboració entre l’empresa d’informàtica AMH Systemas S.L, l’AMPA, l’equip directiu, la coordinació TIC i el coordinador d’ESO de l’IES la Valldigna. 
 
La finalitat d’aquest repte és que tot l’alumnat del centre puga comptar amb un ordinador a casa per poder seguir amb notorietat el seu procés d’ensenyament-aprenentatge. S’ha prioritzat l’ensenyament postobligatori i l’especial interés de l’alumnat per aprendre.
 
AMH Systemas S.L donarà els PCU (unitat central de l'ordinador) i l’AMPA cobrirà la resta de material informàtic com ara el ratolí, la pantalla, el teclat i els cables. Tots necessaris per tindre els ordinadors complets.
 
Segons la nota remesa pel centre, els alumnes Nerea Escrihuela Porta, alumna de 1r FPB, Joan Llàcer Gabarro, de 1r de Cicle Formatiu de Grau Superior “Administració i Finances” i Fàtima Barry, de 2n de Batxillerat Humanístic, són els primers beneficiats d’aquesta iniciativa. 
 
Per a la comunitat educativa de l’IES la Valldigna aquesta campanya és tot un triomf en permetre a l’alumnat  aconseguir continuar els seus estudis amb total normalitat i èxit.

 

Cap comentari: