L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 de febrer del 2021

L'AJUNTAMENT HA INFORMAT de l'actualització de mesures sobre la Covid-19 al municipi a partir del dias 1 de març


L'Ajuntament ha decidit actualitzar les mesures de prevenció contra la COVID-19 a Tavernes després d'analitzar les dades oficials al municipi respecte a la situació de la pandèmia que mostren una tendència positiva i també tenint en compte les mesures decretades per la Generalitat Valenciana.
 
L'Ajuntament ha pres les següents mesures a partir de l'1 de març:
 
✅ Obertura de parcs infantils i jardins.
 
✅ Obertura de les instal·lacions municipals esportives respectant les corresponents mesures restrictives i sanitàries.
 
✅ Obertura de la Biblioteca Municipal amb un aforament màxim del 50%.
 
☎️ L'ajuntament (96 282 40 15) i la resta d'edificis municipals mantindran l’obligatorietat de cita per a l’atenció al públic.
 
❌ Es manté la suspensió de qualsevol activitat organitzada per l’Ajuntament (culturals, esportives, oci,...). Si la situació ho permet, en un futur pròxim tornarem a l'organització d'activitats.
 
L'Ajuntament continua també duent a cap un conjunt d'actuacions i mesures entre les quals hi ha:
 
🚿 Desinfecció i neteja constant de mobiliari urbà, edificis municipals i zones d'especial concurrència.
 
🚔 S'intensifica el control policial per a vetlar pel compliment de les mesures.
 
🚱 Les fonts d'aigua del terme municipal continuen estant fora de servei.
 
🧼🏫🏢 Continua el reforç del personal de neteja en els centres educatius i els edificis municipals (control d'accessos, senyalística informativa i dispensadors de gel hidroalcohòlic).
 
🙏😷 Apel·lem a la responsabilitat individual de la ciutadania de Tavernes per a superar la pandèmia com més prompte millor.