L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 2 de febrer del 2021

L'AJUNTAMENT HA INFORMAT: Model per a sol·licitar el servei de repartiment de menjar a domicili i document a dur pels repartidors


L'Ajuntament ha fet public el model de sol·licitud per a l’ampliació del servei de repartiment de menjar a domicili davant les restriccions d’obertura dels seus locals. Aquest model està dirigit als establiments d’hostaleria que presten el servei.
 
La regidora responsable de Comerç Local, Mònica Palomares, de Compromís ha destacat que “els establiments d’hostaleria i restauració s’han hagut d’adaptar al tancament dels seus establiments i des de l’Ajuntament els oferim tota l’ajuda possible en aquests mesos tan complicats”.
 
✍️⤵️ Sol·licitud: Cal emplenar el model de sol·licitud de declaració responsable i entregar-lo per Registre d’Entrada en l’Ajuntament.
 
Es pot descarregar a l'enllaç: : http://ow.ly/zAaK30rvgjk.
 
⌚️🛵 L'ajuntament recorda que els establiments d’hostaleria i restauració poden fer les entregues a domicili fins a la seua hora autoritzada de tancament, independentment del toc de queda.
 
📃🧍 Els repartidors hauran de portar sempre el document justificatiu, firmat per l’empresa, que acredite que treballen com a repartidors durant la restricció de la mobilitat nocturna. 
 
Justificant del repartidor es pot descarregar de l'enllaç: http://ow.ly/vEqJ30rvgnb.