L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 15 de febrer del 2021

Informació de la Covid-19 durant el cap de setmana en el Departament de Gandia


L'Àrea de Salut de Gandia ha actualitzat les dades sobre la Covid-19 d'aquest cap de setmana que ens informen de quin és l'impacte i com evoluciona la pandèmia en la comarca. Recordem que la Conselleria de Sanitat actualitza demà dimarts les dades de les poblacions i del departament.

La nota positiva la trobem en la continuació del descens de contagis: des del divendres fins ahir diumenge hi ha 95 casos per PCR, una xifra bastant menor que la venia essent habitual els cap de setmana i que demà dimarts s'inclourà en l'actualització de la Conselleria de Sanitat. Són per tant més de 10.500 casos al Departament de Gandia al llarg de tota la pandèmia.

No podem dir el mateix de les defuncions, doncs en són dos mes les comptabilitzades des del divendres, amb la qual cosa al llarg de la setmana passada n'hem sumat 9, de defuncions.

La setmana passada vam publicar que tot apuntava a una disminució seguida de persones ingressades en l'hospital Francesc de Borja, una tendència a la baixa que s'ha trencat amb l'ingres aquest cap de setmana d'11 persones, per sort gairebé totes en planta. A hores d'ara, hi han ateses un total de 82 persones, 19 de les quals estan en la UCI del centre sanitària. 

I també els brots han afectat la comarca. Tal com hem publicat en les informacions diàries sobre la situació general al País Valencià, Conselleria de Sanitat ha confirmat 3 nous brots, un a Gandia amb 3 persones infectades i els altres dos a la Valldigna: un a Benifairó, amb 4 persones afectades, i un altre a Tavernes amb 3 contagis i d'àmbit educatiu.