L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 11 de febrer del 2021

La regidoria d'Igualtat de Tavernes recorda la celebració del "Dia Internacional de la dona i la xiqueta en la ciència"


La regidoria d'Igualtat, que dirigeix Noe Alberola, de Compromís ha remarcat que amb la celebració avui del "Dia internacional de la dona i la xiqueta en la ciència" es vol donar la visibilitat que mereix al treball de les dones en la ciència i la investigació. 
 
En un dia com avui, no podem oblidar la figura de les grans científiques que han aportat infinitat d'avanços a la humanitat, moltes d'elles menystingudes i oblidades, però que són un gran referent per a les xiquetes.
 
Dones com Anna Lluch, María Blasco, Jane Jacobs, Zaha Hadid, entre moltes més, han estat capdavanteres amb les seues aportacions a la ciència i han ajudat a millorar el món. Elles han trencat barreres i han obert el camí cap a la igualtat.
 
La regidoria d'Igualtat comparteix aquest magnífic vídeo elaborat per la Universitat de València