L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 18 de febrer del 2021

Situació del Departament de Salut de Gandia a dia d'avui, a l'espera de les dades globals de demà divendres.

Avui, malauradament, hem de començar centrant l’atenció en les defuncions hagudes aquests darrers dies en el Departament de Salut de Gandia després d’uns quants dies sense cap mort. Ahir dijous coneixíem de la mort de tres persones, dues dones i un home víctimes de la pandèmia dies abans i avui, amb l’actualització de les darrers dades, coneixem la mort d’una altra persona, una dona que estava ingressada a la UCI de l’hospital Francesc de Borja.

Afortunadament també ens arriben altres bones notícies del centre hospitalari, que ha informat que ahir dimecres van donar l’alta a 9 persones. A hores d’ara, el centre sanitari atén 47 pacients Covid-19, 30 en planta i 17 en la UCI.

Quan a noves infeccions es confirma la baixada de casos, tot i que el degoteig no cessa. Les autoritats sanitàries han confirmat 33 nous positius per PCR el dia d’ahir, xifra que inclou alguns casos de dies anteriors.

Cal també esmentar que la Conselleria de Sanitat ha confirmat 4 nous brots a la Safor, tots en l’àmbit educatiu: 2 brots a Gandia, 1 a Oliva i 1 a Tavernes, tots ells amb 3 persones afectades.