L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 19 de febrer del 2021

Les dades de Tavernes milloren molt en l'actualització d'avui: 10 noves infeccions i una IA de 442.



Tavernes ha sumat 10 casos nous en l'actualització d'avui dimarts a les 11 de la Conselleria d'Educació. Les darrers tres actualitzacions han facilitat per la meitat de casos de l'anterior: així si avui són 10, dimarts passats en foren 26 i el divendres de la setmana passada 55. Bones xifres per tant quan a infeccions.
 
També podem parlar de bones xifres quan a casos actius, que avui són 76, quan dimarts passat eren 117 i fa només una setmana, divendres passat, eren 171, quasi un centenar menys. Totes eixes xifres han tingut també una plasmació en la IA de la darrer setmana, quan hem passat de 994  per 100.000 de divendres passat, als 680 de dimarts i avui 442, menys de la meitat de fa una setmana.
 
En aquesta setmana també moltes persones han tingut l'alta mèdica de la pandèmia: avui en són 51 i el dimarts passat foren 80 persones.
 
I una dada negativa: després de molt de temps sense defuncions, n'hem sumat 1 avui, amb la qual cosa les totals són 31 en tota la pandèmia.
 
Tavernes, pel que estem veien, segueix la tendència que observem tots els dies quan actualitzem les dades del País Valencià, anem a millor i confiem que encara siguen molt millor el pròxim dimarts, quan es produirà la següent actualització.
 
Aquesta situació que ens obri les portes a l'optimisme no ens hen de fer creure que tot està ja fet i que ens podem oblidar del virus: està ací, pul·lula per tot arreu i cal seguir fent una actuació responsable sempre, sobre tot  sobre extremar la cura en les relacions socials i seguir al peu de la lletra les normes que ens indica la Generalitat. Cal no deixar ni un mínim badall que ens puga portar a una quarta onada.
 
 Totes les dades corresponen a l'actualització de la Conselleria de les 11 hores d'avui dimarts.
 
 - Tavernes
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.227 (n'eren 1.217)
Noves infeccions:   10  (n'eren última actualització 26)
Casos actius: 76 (n'eren 117) 
Persones curades des de l'última actualització: 51  (l'anterior 80)
Incidència Acumulada: 442 per 100.000 habitants (era de 680)
Defuncions totals: 31  (n'eren 30)