L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 13 de febrer del 2021

Us donem 5 milions de gràcies


Qui ens ho havia de dir aquell 12 de juny del 2008 - d'ací no res seran 13 anys- que arribaríem a les 5 milions de lectures dels nostres articles i que serien més de 12 anys – per ara- de presència constant en la informació local.

Val a dir que vam concebre el bloc amb to irònic i socarró. Fins i tot el nom, La Cotorra de la Vall, el vam triar com a homenatge a aquella columna periodística “La cotorra del mercat”, xafardera de la política del cap i casal. De fet, molts dels articles dels primers mesos anaren en eixa línia, però a poc a poc, vam derivar cap al tipus d’informació que fins ara venim donant.

Avui ja en son 14.910 noticies i informacions publicades en el bloc, amb gairebé totalitat de temes dedicats a Tavernes en tots els camps: informació general, política, esports, costums i tradicions, cultura... 

Nosaltres pensem que son xifres interessants, i més per a un blog local d'informació que depén de la voluntat d'unes poques persones, tot per defensar unes idees  amb veracitat i rigor.  Tot i algunes difamacions que vol fer creure el contrari.

Els 5 milions són un bon moment per a reafirmar-nos en el valencianisme nacionalista compromés en la defensa de la nostra llengua,  les nostres tradicions,  la nostra cultura... i de suport a aquelles formacions  que des de una obediència estricta valenciana, no pas de Madrid, treballen i s'esforcen pel poble valencià. No ens hem amagat mai:  som un bloc amb compromís amb la gent del País Valencià.

I això, en un País Valencià com el que tenim, hi ha qui no ho pot pair i ens ha volgut anatematitzar, ha dit que no som vàlids per oferir informació i opinió, simplement perquè no combreguem amb el seu posicionament polític dretà i antivalencià. I hem patit maltracte, menyspreu i ens han acusat d'oferir informacions falses, aquells que mai no han rebatut les que publiquem, perquè sempre hem publicat des de la veracitat, des del dret dels veïns ha gaudir d'una informació sincera. I continuarem desmuntant els enganys, manipulacions i informacions esbiaixades a la ciutadania i sobre tot,  oferint publicació en positiu i constructiva. I veraç, sobre tot veraç.

Volem reiterar-nos en el codi ètic de no entrar mai en la vida privada de ningú, ni a enviar cap espiot per a controlar ningú. Les nostres crítiques sempre han estat  i seran per al polític, per al personatge públic i referides a actuacions polítiques i públiques expressades en plenaris, xarxes o altres mitjans. La vida privada la considerem sagrada, i l'hem respectada, i així continuarem. 

Ens reiterem amb la necessitat d'una ciutadania ben formada i informada, lliure a l'hora d'elegir, que conega les diverses postures, opinions o informacions i,  després que siga lliure de triar, interpretar, creen les pròpies argumentacions i eleccions però sempre des de la veracitat de les publicacions.  I això nomes es pot fer des de la pluralitat de la informació

Per tant, tant des d'ací com des del perfil de facebook “lacotorradelavall.notícies” procurarem estar cada dia amb vosaltres. Gràcies a tots i a totes per la vostra confiança.