L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 4 de febrer del 2021

L’Ajuntament convoca la cinquena edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’



La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament  ha convocat la cinquena edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’, emmarcat dins de les iniciatives per a commemorar el Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març.

El concurs va dirigit a joves que cursen les etapes educatives d’ESO i FP bàsica en els centres educatius de Tavernes. Mitjançant l’art i el disseny, l’objectiu és sensibilitzar la joventut en matèria d’igualtat i afavorir l’expressió artística i la creativitat.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “el concurs és una activitat que implica els i les més joves en la lluita contra la discriminació cap a les dones, i a la vegada suposa un homenatge artístic a les dones que tant han lluitat per la igualtat de gènere”.

Els treballs s’entregaran en format DIN A4 en el departament de Serveis Socials de l’edifici del Braç Treballador fins al 26 de febrer (en horari de 9 a 14 hores i dilluns de vesprada de 16 a 18.30 hores). Els dibuixos hauran de dur al dors el nom i cognoms de l’autor o autora i el telèfon de contacte.

Tècnics d’Igualtat de l’Ajuntament i professionals de les arts plàstiques formaran el jurat que decidirà el guanyador o guanyadora, el nom del qual es coneixerà a principis del mes de març.

El dibuix guanyador serà la imatge del cartell anunciador del Dia Internacional de la Dona per a l’any 2022, i, a més, el seu autor o autora rebrà un lector de llibres electrònics.

 

Dibuix guanyador per al cartell 2020

BASES DEL CONCURS

1.    El concurs estarà obert des del dia 02 de febrer de 2021.

2.    Pot participar-hi l’alumnat d’ESO i D’FP Bàsica de tots el centres educatius,  públics i concertats, del municipi de Tavernes de la Valldigna.

3.    El tema del concurs es la celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

4.    La tècnica utilitzada és lliure (aquarel·la, llapis, ceres, temperes, ...), sempre que s’adapte al format DIN A-4.

5.    Els treballs presentats han de ser originals i no s’admeten dissenys digitals, fotografies ni imatges.

6.    Cada persona participant només pot presentar un treball.

7. Els treballs han de presentar-se en format DIN A-4, en paper o cartolina.

8. En el revers de cada treball haurà de constar, obligatòriament i clarament, la següent informació: nom i cognom, telèfon, edat, curs i centre educatiu de la persona autora del treball.

9. Els treballs es lliuraran en el Centre Social Braç Treballador, primera planta, departament de serveis socials,  en horari de 9 a 14 hores, fins el 26 de febrer de 2021.

10.Per a la valoració de cada treball es tindrà en compte l’adequació de la temàtica, l’originalitat i la creativitat.

11. El jurat estarà format per una tècnica d’igualtat de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, per un/a agent d’igualtat i per altres professionals enteses/os en la matèria.

12. La participació en el concurs implica l’autorització expressa dels pares o mares o tutors legals dels menors participants, a fi que l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, puga publicar els treballs, la fotografia de la persona guanyadora i les fotos de l’esdeveniment en els mitjans de comunicació que s’estimen adients.

13. Hi haurà 10 finalistes i tres premis (primer, segon i tercer). Els/les 10 finalistes rebran un diploma agraint la seva participació. El dibuix guanyador del primer premi, serà la imatge del cartell informatiu dels actes programats per a la celebració del 8 de Març de 2022. A més, junt amb el segon i tercer premi, rebran un regal, a determinar, per la seva participació.

14. L’obra premiada passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

15. Els treballs finalistes i el treball guanyador, es faran públics en el transcurs d’un acte organitzat per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb motí de la celebració del Dia Internacional de la Dona 2021.

16.Els treballs no premiats, podren ser retirats en un termini de dos mesos en les dependències del Servis Socials del Braç Treballador.

17. La participació en el concurs implica el coneixement i l’acceptació íntegra de les bases.

18. La decisió del jurat serà inapel·lable.