L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 21 de febrer del 2021

Andreu Valor ofereix el seu concert número 1000 al Teatre Principal de València

 

El cantautor Andreu Valor, a qui hem pogut gaudir en concert en diverses ocasions a Tavernes, realitzarà al Teatre Principal de València el proper 18 de març de 2021, vespra de Sant Josep, un concert on commemorarà els seus primers 1000 concerts. I no estarà sol, sinó que ho farà amb un format de banda gran i rodejat d'artistes convidats/des com Borja Penalba, Mireia Vives, Neus Ferri, Samuel Reina, Francesc Anyó, Gem, Marco Pompero, Laura Rambla i Joe Pask, que engalanaran la nit de manera especial.

Presentarà el seu nou disc "Insurrecte", treball que recentment ha sigut guardonat com a millor disc de cançó d'autor i millor gira pels Premis Carles Santos de la Generalitat Valenciana.
 

Concert a Tavernes el passat 18 de setembre
 
Com que sabem que té molts seguidors a Tavernes, permeteu que us oferim amb temps la informació, perquè si esteu interessats podeu comprar les entrades abans que, per temes de pandèmia i menys aforaments, s'acaben. 

Un concert on Andreu ens convidarà a descobrir una altra manera de concebre la cançó d'autor més clàssica, sense perdre l'arrel amb textures, ambients i influències nord-europees que matisen el resultat sonor. I com sempre, en el seu recital  un compromís amb la vida i les persones, amb la dignitat col·lectiva i amb la llibertat. Cançó per aportar una altra opció de societat més amable, solidària i humana.

El concert s'acompanyarà d'escenografia i projeccions per contribuir a la defensa d'unes lletres, un desig poètic, cultural, lingüístic i una contundència sonora que dinamitzarà el missatge del concert.