L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 10 de febrer del 2021

L'AJUNTAMENT HA INFORMAT: Resum de les primeres ajudes als sectors afectats per la Covid-19


L'Ajuntament ha publicat a manera de resum tot el referent a les primeres ajudes del #PlaResistir de la Generalitat Valenciana
 
1⃣ L'Ajuntament informa de la pròxima publicació de les bases per accedir a les ajudes #Parèntesi destinades als sectors més damnificats per la Covid-19.
Tota la informació i resolució de dubtes està a l'abast dels interessats telefonant a l'oficina d'atenció especialitzada habilitada per l'Ajuntament: 673 689 826.
 
2⃣ 𝐀𝐣𝐮𝐝𝐞𝐬 𝐄𝐌𝐏𝐂𝐎𝐕 𝟐𝟎𝟐𝟏 destinades a empreses i autònoms dels sectors més afectats per la Covid-19 (hostaleria, turisme, activitats artístiques, recreatives i l'oci).
Les ajudes es poden sol·licitar al següent enllaç fins al 17 de febrer: http://ow.ly/ZKWS30rvo4V
Tota la informació la poden consultar al DOGV: http://ow.ly/1s1U30rvoce
 
3⃣ Està aprovada la 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨́ 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭𝐚 𝐝'𝐚𝐣𝐮𝐝𝐞𝐬 per a treballadors afectats per un ERTO derivat de la crisi sanitària de la Covid-19.
 
✅ Els requisits són:
a) Tindre la condició de treballador per compte d’altre.
b) Que el codi de compte de cotització a la Seguretat Social corresponga al codi d’una província del territori valencià.
c) Ser perceptor de prestació per desocupació deguda a la suspensió temporal del contracte de treball, de manera total, a conseqüència d’un ERTO.
 
⭕️ El procediment s’impulsarà automàticament i el pagament de les ajudes es lliurarà en una sola vegada mitjançant una transferència al corresponent compte bancari de les persones beneficiàries que haja facilitat el SEPE.