L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 5 de febrer del 2021

Tavernes suma 66 casos nous, tot i que les xifres apunten a que anem cap a una estabilització de les infeccions.


Tavernes suma 66 casos nous Covid-19 en l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat. Una xifra menor i una millora respecte els 79 casos nous del passat dimarts, tot i que els casos actius amb aquest nous s'han incrementat en 3 i ara són 224 (eren 221 el dimarts). Recordem que les dades es publiquen avui però referides al passat dia 3.
 
Això ens porta a un petit augment de la IA que ara és de 1,302 quan era de 1.285 per 100.000 habitants, una xifra que està encara molt per damunt i ben lluny de l'aconsellable. Cal indicar que continua el degoteig de persones que van superant la malaltia, i en aquesta actualització són 66 les persones que s'han guarit.   I com a dada positiva que no hi ha hagut cap defunció.
 
En conjunt podem dir que tot sembla confirmar que estem en una etapa d'estabilització, les xifres són molt semblant a les del dimarts i esperem la pròxima setmana poder parlar de millors dades i sutació. Així i tot hem de tornar a fer una crida - encara que ens digueu que som pesats- a la responsabilitat i a seguir amb total escrupolositat les mesures de la Generalitat, que tot i la dolenta situació de les UCI hospitalàries sembla ser comencen a donar fruit quan a les infeccions.
 
Com algunes vegades hem dit, no podem concretar ni desglossar les dades referides a les residencies del terme municipal i les que corresponen al casc urbà (Tavernes i platja). La Conselleria de Sanitat tampoc les desglossa i dóna les dades en conjunt.

Les dades corresponen a l'actualització de la Conselleria de les 10 hores d'avui.

 - Tavernes 

Casos totals durant la pandèmia: 1.088 (n'eren 1.019)
Noves infeccions:    69 (n'eren última actualització 79)
Casos actius: 224 (n'eren  221) 
Persones curades des de l'última actualització: 66 (l'anterior 83)
Incidència Acumulada: 1.302 per 100.000 habitants (era de 1.285)
 Defuncions totals: 30  (n'eren 30)