L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.084
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.036

dilluns, 15 de febrer del 2021

L'Ajuntament continua les tasques de desinfecció per reduir la carrega viral de la Covid-10 al municipi

 

L'Ajuntament de Tavernes continua amb les tasques de neteja i desinfecció per combatre la pandèmia de la Covid-19 i actua en zones sensibles,  com els centres educatius, edificis municipals i espais públics tot amb un objectiu fonamental: reduir la propagació i la carrega viral del coronavirus.
 
 
Les tasques compten amb la col·laboració de l'empresa de la neteja, SAV, i dels seus operaris que estan duent a cap una feina notable en els centres educatius locals, tant escoles com centres concertats i IES d'ESO i Batxiller, els edificis municipals de serveis i cultrals  i zones on hi ha una major afluència de gent, cas de la Plaça Major.
 
 
 
Els productes que s'usen per a dur a cap aquestes tasques són els aconsellats per les autoritats sanitàries  i es procura donar una periodicitat als tractament així com efectuar-los en els moments de menor molèstia, fins i tot per la nit.