L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 18 de febrer del 2021

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Quan un video del ple actua com un VAR polític i deixa les coses clares


Tots els plenaris el mateix. I el més greu: ni es una cosa aïllada, ni ve d’ara, ni d’aquesta legislatura, sinó que s’allargassa en el temps, des del mateix dia de ser nomenada portaveu i se’n va fer càrrec de representar al PP. I ja en fa anys. I molts molts plenaris.

Es pot comprovar en tots els vídeos i retransmissions de plenaris: interromp els demés, introdueix nous temes que no pertanyen al debat del punt de l'ordre del dia, parla quan no li correspon en el torn d’un altre regidor/a... Es pot comprovar en els vídeos i transmissions dels plenaris. 

Ha estat un comportament habitual en la passada i en la present legislatura. I li ha suposat enganxades perquè malgrat les advertències i sol·licituds, fins a demanar-li-ho per favor, no guarda el silenci i l'ordre que li demanen, que deu respectar quan és el torn de paraula d'altres regidors.


 

I  si el Sr. Alcalde la talla, se'ns apareix després amb la queixa, amb el victimisme en les xarxes socials de que són els altres, que és el Sr. González qui no la deixa parlar. 

Nosaltres ací al "Sr. González" li donarem el tractament que cal: Sr Alcalde, paraula concreta i precisa per designar la màxima autoritat que ella  no gasta mai, sempre és Sr. González – com abans era Sr. Juan- en el que és una negació i menyspreu a consciència del paper que té com  a màxima autoritat, en el plenari. És l'única, d'entre tots els regidors, tant del govern com de l'oposició, que en els plenaris no usa mai "Sr. Alcalde" per a dirigir-se a la persona que presideix el plenari.

El passat dilluns vam viure altres episodis del que parlem. En un va interrompre la portaveu socialista en el torn de paraula i la cosa va pujar de to. Tant que va haver d’intervindre el Sr. Alcalde, com a màxima autoritat, i responsable del bon desenvolupament del ple, per cridar-la, una vegada més, a l’ordre.

Les paraules del Sr. Alcalde ho diuen tot. No en calen més ni que ningú diga res més. Simplement cal veure i escoltar el vídeo que hem pogut vore a les xarxes.