L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 25 de febrer del 2021

Practiques de l'alumnat de Forestal i de Jardineria del taller d'ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes III"

 

L’alumnat de l’especialitat de Forestal del Taller d’ocupació “Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna III” ha estat realitzant tasques silvícoles de desbrossament i poda, com a treballs de prevenció d’incendis forestals a l’entorn del paratge conegut com a Fonteta de la Mina, a la Muntanya de les Creus. 

 

El treball realitzat elimina combustible que pot avivar un incendi l temps que afavoreix als practicants de l’escalada, perquè es du a cap en una zona on els aficionats de la Valldigna practiquen aquesta activitat esportiva.

Taller de Jardineria

 

Cal indicar també que no ha estat l'única activitat duta a cap per l’alumnat del taller d'ocupació. Així el grup de Jardineria ha actuat a la zona del pàrquing de la Cova del Bolomor realitzant tasques de neteja, poda de formació de plàtans d’ombra i triturat de les restes vegetals.