L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 20 de febrer del 2021

L'Ajuntament organitza tallers de comunicació i debats en la ràdio i televisió per alumnes dels centres de secundària


El jovent de diversos centres de Tavernes s’han posat davant dels micròfons de la ràdio i les càmeres de la televisió dins de les activitats que es duen a cap en els tallers de comunicació i debat organitzats per l'Ajuntament a través de la Regidoria de Participació Ciutadana.

L’objectiu de la iniciativa és donar veu a l'alumnat, afavorir el debat respectuós i ajudar-los a crear un pensament crític des de l’adolescència, un aspecte que es contempla dins dels plans formatius dels centres on es dóna molta importància al fet que els jóvens donen la seua opinió i s'expressen de forma adequada i als canals idonis.

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Romero, ha assenyalat que “l’alumnat ha gaudit del món de la comunicació i han participat en totes les activitats proposades. La Regidoria de Participació Ciutadana continuarà fent-ne partícips els nostres jóvens i xiquets”.

L’alumnat d'Ensenyament Secundari de Tavernes que participa en els tallers ha estat acompanyat pel professorat i han pogut viure el món de la ràdio i la televisió en primera persona, amb l’assessorament i l’ensenyament de professionals de la comunicació.