L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dissabte, 20 de febrer del 2021

L'AJUNTAMENT HA INFORMAT QUE col·laborarà en les tasques i projectes humanitàris de l'ONG "Solidaritat a la Valldigna".


L'alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Cooperació, Noèlia Alberola, han mantingut una reunió amb la presidenta de l'ONG "Solidaritat a la Valldigna",  Mariam Talens, per a planificar la col·laboració i el treball colze a colze entre les dues entitats.
 
La reunió s'ha aprofitat per traçar les línies de treball a seguir i s'han plantejat diferents projectes i iniciatives de cooperació per a desenvolupar a Tavernes.
 
 
 
"Solidaritat a la Valldigna" és un col·lectiu de Tavernes conscienciat amb la situació dels refugiats siris que han abandonat la seua llar, manquen d'aliments bàsics, aigua i medicines. Una manera també que tenim els vallers i vallers d'ajudar a l'ONG és mitjançant la compra de la bossa solidària per 2 euros que s'ofereix en diverses tendes i comerços de la Valldigna i que va destinada als refugiats del camp de Mória, el més gran d'Europa amb 13.000 persones, el 40% xiquets i xiquetes, vivint en condicions infrahumanes.