L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 22 de febrer del 2021

Millora dels carrers Pintor Segrelles, Salvador Abril i Ribera dins de les obres del col·lector de la platja.

 
L’Ajuntament de Tavernes avança en les obres complementaries del col·lector de la platja i, després d’haver acabat la millora del carrer Pintor Segrelles, les obres de remodelació ara continuen en els carrers Pintor Ribera i Pintor Salvador Abril.

La reurbanització i millora en aquests carrers està contemplada com un complement de les obres de construcció del col·lector general de la platja i beneficia el carrer Blasco Ibáñez i adjacents, que és on ara s’executen les millores.

Pintor Segrelles amb obres acabades

Quan s'estava aprovant l’execució del projecte del col·lector, Compromís va plantejar al ple municipal que, aprofitant la circumstància de construir col·lectors més petits, subsidiaris del principal, per arreglar aigües pluvials es podia aprofitar també per millorar els carrers de la zona i les dotacions.  El projecte definitiu de la millora dels carrers i del col·lector va ser aprovat pels partits del consistori, excepte el PP que va votar en contra.
 
 
Carrer Pintor Salvador Abril

Les obres actuals de millora de carrers i voreres tenen com a objectiu executar en els carrers esmentats: eixamplar les voreres, millorar l’accessibilitat dels passos de vianants,  repavimentar les zones asfaltades i renovar completament el mobiliari urbà i l’enllumenat, amb la instal·lació de llums més eficients.

L’execució del projectes s'està aprofitant també per instal·lar una nova conducció d’aigua potable on les canonades antigues de fibrociment – prohibides actualment per cancerígens – son substituïdes per altres noves, al temps que s’habiliten – com es pot vore en les fotografies actuals- tubs buits per a poder instal·lar-hi futurs serveis de telecomunicacions i electricitat amb més facilitat.
 
Carrer Pintor Ribera

La previsió és que les obres estiguen acabades el pròxim mes de maig, abans de l’inici del període estival, amb la qual cosa els veïns i veïnes podran gaudir de les millores ja el pròxim estiu.

El conjunt d’aquestes obres suposa també una indubtable millora en accessibilitat, eficiència energètica i modernització dels serveis municipals.