L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 16 de febrer del 2021

Les xifres de la Covid-19 a Tavernes milloren, però no podem alçar la guàrdia



Tavernes suma 26 noves noves infeccions des de l'actualització del passat divendres, una xifra molt bona si pensem que no és ni la meitat de les 55 infeccions sumades eixe dia. Les dades de la Conselleria de Sanitat publicades avui són una bona notícia quan fem una comparació amb el que ha estat les darrers setmanes.
 
També podem parlar d'una bona baixada dels casos actius, que avui són 117 quan el passat divendres eren 171 i el dimarts de la passada setmana 185. Això ha dut a una millora de la IA dels darrers 14 dies, que ara és de 680 per 100.000 habitants, quan era de 994 el passat divendres i dimarts de la setmana passada en teníem 1.076.
 
Des del dimarts són 80 persones les que han estat donades d'alta i, com a xifra positiva, dir que mantenim les 30 defuncions des del passat divendres.
 
La millora general que venim informant en les actualitzacions diàries del País Valencià també s'han comprovat avui en unes xifres que, com diu la mateixa Conselleria de Sanitat, estan actualitzades a les dades del passat diumenge dia 14. 
 
Confiem també que la millora continue, però per això cal seguir essent responsables, cuidar sobre tots les relacions socials i seguir al peu de la lletra les normes que ens indica la Generalitat. Només així podrem evitar una quarta onada que ja seria massa demolidora per a tots en general i per a la nostra sanitat en especial.
 
 Totes les dades corresponen a l'actualització de la Conselleria de les 11 hores d'avui dimarts.
 
 - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.217 (n'eren 1.191
Noves infeccions:   26 (n'eren última actualització 55)
Casos actius: 117 (n'eren 171) 
Persones curades des de l'última actualització: 80  (l'anterior 67)
Incidència Acumulada: 680 per 100.000 habitants (era de 994)
Defuncions totals: 30  (n'eren 30)