L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 13 de febrer del 2021

L’Ajuntament i Creu Roja engeguen el programa "En marxa" dirigit a la gent gran

 

L’Ajuntament de Tavernes,  a través de la Regidoria de Serveis Socials i Cooperació que presideix la regidora de Compromís Noèlia Alberola, amb la col·laboració i implicació de Creu Roja Tavernes engegaran a finals d'aquest mes de febrer la iniciativa "En marxa", un programa amb l’objectiu d’acompanyar emocionalment la gent gran del municipi i afavorir una vida saludable i un envelliment actiu en temps de pandèmia.

 El programa "En marxa" constarà de diferents tallers virtuals de manualitats, consells sobre vida saludable, exercicis per a millorar la motricitat, activitats d’entreteniment, etc. A mesura que avance el programa, s’inclouran nous tallers per tal que la gent gran s’active a les seues cases.

Tots els tallers seran públics i es podran seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Serveis Socials, així com a la web municipal.

La regidora de Serveis Socials i Cooperació, Noèlia Alberola, ha destacat que “la sinergia i la coordinació amb Creu Roja permeten posar en marxa programes com este, per a oferir als nostres majors una millor qualitat de vida en un moment complicat a nivell psicològic. A més, els tallers seran totalment accessibles per a totes i tots a qualsevol hora del dia”.