L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 24 de febrer del 2021

L'AJUNTAMENT HA INFORMAT QUE la Regidoria d'Igualtat ha organitzat tres ponències virtuals al voltant del Dia de la Dona

 


La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes, que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola, ha preparat diferents ponències virtuals per a commemorar el 8 de març, Dia de la Dona, en les quals es debatrà sobre la figura de la dona, la igualtat de gènere i el llenguatge no sexista mitjançant conferències impartides per Eulàlia Lledó i Agustín Zaragozà.

Eulàlia Lledó, nascuda a Barcelona, és Doctora en Filologia Romànica, especialista en investigacions sobre sexisme i llengua i autora de la primera guia sobre el tractament de la violència de gènere i mitjans de comunicació a l’Estat, entre altres. A més, va rebre el prestigiós Premi Creu de Sant Jordi l’any 2008. Eulàlia Lledó serà l’encarregada d’impartir la primera de les ponències: ‘Llenguatge no sexista i llenguatge inclusiu’ (dimecres 3 de març, 19 hores).

Per la seua part, Agustín Zaragozà és agent d’Igualtat, professor de Filosofia, columnista al diari Levante-EMV, escriptor i instructor de cursos de formació del CEFIRE de la Conselleria d’Educació sobre igualtat, coeducació, violència de gènere i feminisme. Agustín Zaragozà impartirà les altres dos ponències: ‘I després del 8-M, què?’ (dimarts 9 de març, 19 hores) i ‘Violències contra les dones’ (dilluns 15 de març, 19 hores).
 
Noèlia Alberola, regidora d'Igualtat
 

Les persones interessades en participar han d’enviar un correu electrònic a regidoria.igualtat@tavernes.org indicant el seu nom, un correu electrònic de contacte i les ponències en les quals volen participar. Les conferències es podran seguir en línia des d’una plataforma digital mitjançant l’enllaç que prèviament s’enviarà per correu electrònic a les persones inscrites.

 La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “és la primera de les iniciatives emmarcades en la programació virtual que hem preparat per a commemorar el 8-M, reivindicar la igualtat de gènere i el paper de la dona en la nostra societat”.