L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.371
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 6.462

dimarts, 9 de febrer de 2021

L'actualització de la situació de la Covid-19 a Tavernes ens ofereixen xifres esperançadores: menys contagis i abaixada de la IA

 


Unes xifres per a l'esperança en haver sumat Tavernes en l'actualització d'avui 48 noves infeccions, quan el passat divendres en comptabilitzarem 66 casos, i més encara davant actualització del passat dimarts que foren 79 casos. Hem seguit una línia descendent de casos la darrera setmana, i que dure.
 
També els casos actius han baixat: ara en són 184, quan eren 224 el divendres i 221 el passat dimarts. Això ens dóna una IA de 1.076 casos per 100.000 habitants, quan divendres passat era de 1.302 i el dimarts de la setmana passada de 1.285.  Això i tot estem per damunt de la mitjana valenciana i espanyola.

Com hem dit, unes xifres que ens indiquen una abaixada en aquesta tercera onada, i que també ha tingut el tret positiu en que no hem sumat cap defunció.
 
 Cal indicar que continua el degoteig positiu de persones que van superant la malaltia, i en aquesta actualització són 87 les persones que s'han guarit quan divendres passat foren 66.
 
Sembla que les mesures que ha posat la Generalitat a nivell general, com les que ha manat l'Ajuntament a nivell local en aquelles coses que té competència estan donant el seu fruit. Per la nostra part, fer-nos pesats una vegada mes: màxima atenció a les normes i sobre tot, a les relacions socials. 
 
Totes les dades corresponen a l'actualització de la Conselleria de les 10 hores d'avui dimarts.
 
 - Tavernes  
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.136 (n'eren 1.088)
Noves infeccions:    48 (n'eren última actualització 69)
Casos actius: 185 (n'eren  224) 
Persones curades des de l'última actualització: 87 (l'anterior 66)
Incidència Acumulada: 1.076 per 100.000 habitants (era de 1.302)
Defuncions totals: 30  (n'eren 30)   
 

Cap comentari: