L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dilluns, 22 de febrer del 2021

Tasques de manteniment i neteja de les palmeres del poble i platja

 

 L'Ajuntament. a través de l'empresa SAV SA concessionària del manteniment i millora de jardins i espais verds dels nuclis urbans de la ciutat i la platja, efectua tasques de neteja i adequació de les palmeres, amb poda de les rames i neteja dels estípits.

Fa uns dies ha tingut lloc el manteniment del passeig ubicat en el sector 12 i carrer adjacent on s'han podat les branques altes i troncs. Les fotografies permeten observar el resultat final. També aquests dies hem pogut observar les mateixes tasques en la carretera que travessa la ciutat, en concret al tram batejat com a Avinguda de la Valldigna.  Tots aquests treballs, per la complexitat i alçada que ofereixen les palmeres, necessiten de l'ajuda de barça articulat per elevar el personal fins a l'alçada de la copa.