L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 20 de febrer del 2021

L'AJUNTAMENT HA INFORMAT QUE ja ha començat la vacunació de persones majors de 90 anys a Tavernes

Tavernes va iniciar ahir de matí la vacunació de les persones majors de 90 anys, una tasca que du endavant el personal sanitari del Centre de Salut, que es desplaça al domicili de les persones que han de vacunar.
 
 La vacuna que s'administra és la denominada "Pfizer", la mateixa que s'ha usat fins ara per a vacunar a totes les persones majors de les residencies de la comarca Safor-Valldign.

El personal sanitari continuarà avui i al llarg dels pròxims dies la vacunació, i telefonarà a totes les persones majors de 90 anys per concertar la cita amb dia i hora de la primera dosi de la vacuna, tot seguint els protocols marcats des de la Conselleria de Sanitat.
 
El Centre de Salut ha indicat que té controlades totes les persones valleres majors de 90 anys, a les quals se les ha d'administrar la vacuna per tanta PREGA DE NO TELEFONAR per a preguntar sobre la vacunació per no col·lapsar la línia.