L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 21.189

dimarts, 2 de febrer de 2021

Tavernes, amb 79 infeccions, supera el millar en tota la pandèmia. La IA vallera es manté alta: 1.285 per 100.000 habitantsTavernes suma 79 casos i amb aquests casos nous superem els 1.000 infectats des del principi de la pandèmia. Una millora respecte al nombre d'infeccions del dimarts, que foren 141, però en conjunt seguim amb les dades preocupants amb eixos 221 casos actius encara que deixen la IA en 1,285, una petita disminució respecte els 1.308 de dimarts.
 
En conjunt podem dir que estem en una etapa d'estabilització, i cal esperar que les mesures de la Generalitat comencen a donar fruit i a partir de la setmana vinent comencem amb dades que marquen un descens.
 
De l'estiu i comparació de les dades de dimarts, es pot deduir que 83 persones s'han curat en haver superat la Covid-19. No obstant, hem de lamentar una nova defunció i en sumem 30 des del principi de la pandèmia.
 
Com algunes vegades hem dit, no podem especificar dades referides a residencies en el nostre terme municipal i les que corresponen al casc urbà (Tavernes i platja). La Conselleria de Sanitat tampoc les desglossa i dóna les dades en conjunt.

Des d'ací fem una crida a la responsabilitat i a seguir les recomanacions sanitàries sense  abaixar la guàrdia.

 
Les dades corresponen a l'actualització de la Conselleria de les 10 hores.

 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.019 (n'eren 940)
Noves infeccions: 79
Casos actius: 221 (n'eren  225) 
Persones curades des de l'última actualització: 83 (l'anterior 89)
Incidència Acumulada: 1.285 per 100.000 habitants (era de 1.308)
 Defuncions totals: 30  (n'eren 29) 

 

Cap comentari: