L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 22 de febrer del 2021

L’Ajuntament reparteix rellotges per a control de l'estacionament en "zones verdes" als comerços locals


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Comerç Local, que presideix la regidora de Compromís, Mònica Palomares, ha engegat una campanya de promoció del comerç mitjançant l’entrega de rellotges de cartró als establiments comercials perquè els seus clients indiquen fàcilment l’hora d’arribada en les zones verdes d’estacionament gratuït del municipi.

L’objectiu de la iniciativa és incentivar la compra en el xicotet comerç i, alhora, l’ús de les zones verdes d’estacionament gratuït del municipi, facilitant així la rotació de vehicles en zones especialment concorregudes. Els rellotges de control horari estan dissenyats amb el lema promocional ‘Compra al teu poble. Compra a Tavernes’.

Els comerços de Tavernes poden recollir els rellotges a la recepció de l’ajuntament de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i també dilluns de vesprada, de 16 a 18.30 hores.

Mònica Palomares, regidora de Comerç Local, ha volgut destacar que l'impuls des de l’Ajuntament "de noves iniciatives per tal d’afavorir les compres al poble i donar suport al comerç de proximitat durant els 365 dies de l’any, i més encara en temps de pandèmia”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Tavernes té establert distintes “zones verdes” d’aparcament en la ciutat  amb l’objectiu d’establir la rotació dels estacionaments en zones de concentració d’establiments oficials o privats.  Aquest tipus d’estacionament, zones verdes, està previst en l’ordenança municipal en vigor i permet una durada màxima d’aparcament de mitja hora, amb la qual cosa es facilita un temps per a realitzar gestions de curta durada en horari laboral de matí i vesprada, mentre queda sense efecte el temps d’estacionament la resta d’horari nocturn, caps de setmana i festius. 
 
L’horari de les zones d’estacionament limitat s'ha establit de 9 a 21 hores, amb un temps màxim d’estacionament de 30 minuts per vehicle, per això cal indicar en una zona visible l’hora d’arribada.