L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 13 de juliol del 2019

De nou l'estiu, de nou queixes d'alguna gent per les activitats fetes a la platja




Josep Llácer, regidor de Seguretat Ciutadana, ha refusat les acusacions “de no actuar per a tallar els problemes de soroll” efectuades per la denominada “plataforma contra els sorolls” constituïda a la platja de Tavernes per veïns que es mostren, majorment, en contra d'activitats desenvolupades per la nit.  El regidor  ha confirmat que els horaris de tancament és competència de la Generalitat, i ha assegurat  que els festivals que se celebren a la platja tenen tota la documentació en regla.

Josep Llácer ha recordat que l’aposta del govern municipal és potenciar activitats que donen vida a la platja, fomentar el turisme, l’ocupació i el comerç i la hostaleria local a més de canviar  la dinàmica i passar de ser una platja morta i sense ambient a ser una platja viva i dinàmica.



Assemblea de la plataforma contra els sorolls

El regidor és de l’opinió que no és pot estar en una platja de silenci absolut, sense cap activitat. “És una equivocació voler passar l’estiu en una platja i demanar silenci total . Tampoc és viable que es queixen de tot i que intenten posar traves a totes els activitats. Seguirem potenciant-les i defensarem l'interès general de la platja, que és l’interès general de Tavernes, posant sempre totes les mesures escaients per evitar molèsties al veïnat i compaginant oci i dret al descans dels veïns”. 

Llácer té entre les delegacions la responsabilitat dels festivals de Tavernes i ha informat que el govern municipal compleix la normativa i això va quedar demostrat amb l’arxivament que la fiscalia va efectuar d’una denúncia presentada pels sorolls d’activitats musicals i festivals. La noticia de l’arxivament de les denuncies per soroll la podeu seguir en l’enllaç: 

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2019/03/compromis-guanya-la-batalla-la-fiscalia.html 

En aquest context, Llacer informava que l'Ajuntament treballa en un decret, que es donarà a conéixer en breu, que permetrà superar els decibels en esdeveniments puntuals, document que tindrà el seu període de a al·legacions.




La Mordidita

Llacer ha negat la manca d’actuacions de la Policia Local i afirma que els agents han actuat ja en diverses ocasions i han paralitzat algunes celebracions festives a requeriment de veïns. Va ser el cas, per exemple, del divendres dia 5 a la “Mordidita”, un quiosquet de platja situat en el sector 12 que ha començat la seua activitat aquests dies. Hi celebraven un concert “Tribut a Sabina”, amb bona assistència, i que, si fem cas a altres comentaris, pel tipus de música, a més de ser un divendres a la nit, no causava excessives molèsties.

Precisament l’obertura d'aquest establiment, amb instal·lacions dedicades a prendre un copa, sopar a la fresca o passar una vetlada amb els amics sentint música de diferents estils, ha sigut molt ben acollida per un ampli sector d'estiuejants que han lloat en les xarxes socials les instal·lacions i animem  a altres emprenedors a muntar aquest tipus d'establiment, que en el cas de la "Mordidita" estan  pensades també per a acollir un públic familiar amb atraccions per als menuts.



1 comentari:

Unknown ha dit...

Ole ole i ole!! Estic completament d'acord!!! Necesitem vida i alegria a la platja !!!!