L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.445
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 31.722

dijous, 11 de juliol de 2019

Tavernes rep dues banderes "Q" de "Qualitur" per a les dues platges valleres


Josep Llácer, primer tinent d'alcalde del govern de Compromís de Tavernes, en nom de l'ajuntament ha arreplegat de mans del President de la Generalitat, Ximo Puig, els guardons "Qualitur" per a les dues platges valleres, la de la Goleta i la genèrica de Tavernes.

L'acte de lliurament de les banderes va tindre lloc en el Centre de Turisme de Castelló, i cal ressaltar que enguany el 62% de les platges amb bandera de Qualitur són valencianes.


El president Puig va destacar precisament eixe fet, que el País Valencià, és l’autonomia amb més platges guardonades per Qualitur gràcies a l’aposta del Consell Valencià per competir “a través de l’excel·lència i la qualitat”. Cal indicar que som també l'autonomia amb més banderes blaves de tot el litoral espanyol.

La distinció "Qualitur" a les dues platges de Tavernes és una manera de visibilitzar la qualitat de les nostres platges i alhora representa el reconeixement del treball ben fet des de l'Ajuntament.A la província de València els guardonats han estat, a més de Tavernes, les platges de Bellreguard, Canet d’en Berenguer, Cullera, El Perelló, El Puig de Santa María, Gandia, La Pobla de Farnals, Miramar, Oliva, Piles, Puçol, Sagunt, València, Alboraia i Xeraco.

A la província de Castelló les poblacions d’Alcalà de Xivert, Benicàssim, Borriana, Moncofa, Nules, Orpesa, Peníscola, Torreblanca, Vinaròs i Castelló de la Plana.

A Alacant han obtingut la bandera Qualitur els municipis d’Altea, Benidorm, Benissa, Dénia, El Campello, La Vila Joiosa, Oriola, Pilar de la Horadada, Santa Pola, Teulada i Torrevella.