L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 10 de juliol del 2019

Laia i Melani ja són falleres majors per al 2020 de la falla La Via


Dissabte passat les portes del casal de la falla La Via es van obrir per convertir-se en la nova llar de  Laia i Melani que feren d'amfitriones davant dels membres de la comissió, familiars i d'amics i amigues en una nit molt especial, perquè donava inici al seu regnat com a Falleres Majors 2020. 

Els presidents de la falla, Iker i Manolo, acompanyats de les Falleres Majors 2019 Júlia i Sara, foren els encarregats de fer la demanada a les seues famílies. Ambdues noves falleres majors no pogueren esborrar el somriure des que entraren al Casal en veure que el somni, per fi, es feia realitat.


El tren 2020 ja ha eixit de l’estació i aquesta ha estat la seua primera parada, una estació molt especial per a la Laia i Melani perquè marca l'inici del seu regnat. Ara cal recordar-les que han d'agafar forces, perquè són moltes les activitats que es duran a terme en aquest any faller.

La nostra enhorabona i feliç regnat faller. 

Remés per la falla