L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 14 de juliol del 2019

Els alumes del Taller d'Ocupació "Labora" habiliten passos de vianants accessibles


Els alumnes del Taller d’Ocupació "Labora" continuen la tasca iniciada fa mesos de transformar els passos de vianants que eren inaccessible en altres completament accessibles i que complesquen les normes generals de seguretat. Fotografia superior un nou pas de vianant en el Carrer Lluís Vives.

Carrer Alfàndec
Actualment es treballen en dos punts concrets del casc urbà. En el primer punt, els treballs que es duen a cap permetrà habilitar un nou pas de vianants en el Carrer Vergeret i altres dos en la proximitat de l'encreuament d'aquest carrer amb el Carrer Lluís Vives. El segon punt és el Carrer Alfàndec on també s'estan millorant dos passos de vianants.

Carrer Lluís Vives

Aquesta tasca arriba després d'un conjunt de millores en passos accessibles de la ciutat, on les darreres actuacions tingueren lloc en la zona i voltant de l'edifici de Correus i accés al Passeig de Lepant, on s'actuaren en quatre passos que foren modificats segons la normativa actual.


Carrer Alfàndec
L'Ajuntament ha invertit quasi 200.000 euros, aconseguits en subvencions de la Conselleria d’Economia Sostenible, en aquest taller d'ocupació, on els alumnes aprenen l'ofici i les pràctiques es realitzen en millores en les vies urbanes valleres.