L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.297
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 22.741

diumenge, 21 de juliol de 2019

Trobada de Boixets a Tavernes el 27 de juliol
La "Primera Trobada de Boixets" de Tavernes se celebrarà el pròxim dia 27 en la platja de Tavernes, en concret a la zona de l'Avinguda i es confia tinga una ampla presencia de grups arribats de fora de la nostra ciutat.

El cartell anunciador ja informa dels actes previstos, i que començaran a les 18 hores de la vesprada, un berenar a les 19 hores i sopar i tancament de la trobada a partir de les 21'30 hores.
La trobada serà una bona ocasió per conéixer aquesta art tèxtil ( també coneguda com a la punta al coixí, randa o boixets) que és capaç d'elaborar filigranes fines i complexes a partir de l’ús d’un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí.