L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 29 de juliol del 2019

La VIIIa Fira del Llibre recapta 1006 euros per a Càritas



Un any més i dins de la "XXV Fira Mostra de Sant Jaume" organitzada per l’Ajuntament de Tavernes, Càritas Interparroquial ha participat en la popular “Fira Solidària del Llibre d’Ocasió”, que arribava així a la seua vuitena edició i on cal destacar – i agrair- la resposta de tota la gent del poble i de tots els visitants que s’aproparen al nostre estand.

La vuitena edició de la fira hem aconseguit vendre uns 1.000 llibres , recaptant 1.006 euros en la que és una acció de sensibilització social que pretén, per un costat despertar i conscienciar la nostra societat en la tasca de crear un món més solidari i sostenible, mentre que per altre recapta fons per a continuar endavant els projectes assistencials ( economat i rober ) i formatius ( orientació i ocupació laboral, assessorament jurídic, reforç escolar i alfabetització ) de l’entitat.
Els dies que ha durat la fira han estat el resum de la tasca de tot l’any d’arreplega de llibres de segona mà, i per tant cal agrair a aquells que han comprat llibres a la fira com als que els han donat perquè tots junts s’aconsegueix sensibilitzar la societat i fer realitat el lema de la campanya: “El teu compromís millora el món”. 
L’entitat ha agraït la divulgació en els mitjans de comunicació social i el suport que l’Ajuntament de Tavernes els ha donat per organitzar la Fira del Llibre.