L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 20 de juliol del 2019

Avui s'inaugura la XXV Fira de Sant Jaume


Tavernes inaugura avui la XXIV Fira de Sant Jaume de productes valencianes, organitzada per l’Ajuntament, i on com és tradicional hi haurà una mostra de productes típics valencians, casetes de gastronomia valenciana amb productes com embotits, formatges, xocolates... i una altra secció amb mostres d’artesania i de la cultura valenciana en diverses manifestacions. L'acte d'inauguració s'ha anunciat per avui a les 19'30 hores a l’avinguda la Marina de la platja de Tavernes.
La fira estarà oberta des d’avui fins el dijous, dia de Sant Jaume, amb activitats relacionades amb els productes i les tradicions valencianes. L'organització ha previst zona infantil amb jocs i cartells, tallers didàctics, zona de menjar, activitats solidàries i altres amb el protagonisme de les associacions de Tavernes.

Avui, després de la inauguració oficial que efectuarà l'alcalde de Tavernes, Sergi González, i la corporació municipal hi ha anunciada a les 20 hores una actuació d'exhibició del "Grup de Balls Populars" i una nit de blues amb el grup musical "Nasty Boogie, a las 22.30 horas. Al llarg de la setmana vinent, fins el dia 25, hi h anunciades diverses actuacions i actes que es poden consultar al cartell.