L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 10 de juliol del 2019

Els/les joves atletes del CETV participen en els campionats d'Espanya juvenil i U16.


Borja Ortega Savall, va competir amb el club del Sitges en el campionat d' Espanya Juvenil celebrat a Castelló.


El jove valler, de 15 anys, es va imposar a una semifinal de 1500 metres, duríssima, la més forta de les tres, però no va poder accedir a la final aconseguint el seu millor registre de temporada d'estiu amb un crono de 4 minuts i 17 segons.


La seua entrenadora, Bea Bosch, ha lloat el treball i el sacrifici de Borja remarcant que "és un jove  amb moltes ganes de superació i això fa que sempre lluite fins l'extrem". 


Bea Bosch ha recordat que el jove atleta ha tingut un any duríssim perquè una lesió  no el va deixar preparar les competicions d'estiu i també hi ha hagut el canvi de categoria cosa que suposa dificultat per imposar-se en les proves pures de l'atletisme, els  800 i 1500 en categories absolutes.


Borja Ortega finalitzara la seua temporada el pròxim 13 de juliol als Campionats Autonòmic Absolut.

Per la seua banda Vicent Gimeno i Nerea Almiñana van disputar el campionat d'Espanya U16 el passat cap de setmana a Gijon. Els dos atletes competeixen amb club Safor i disputaren les proves finals d'altura i martell. 

Vicent  obtenia finalment la 15a posició en àltura i Nerea la 5a posició en martell.

 Els donem l'enhorabona i els encoratgem a seguir en eixa trajectòria de superació.