L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 20 de juliol del 2019

Avui dissabte, segona jornada del festival "Desllunat"


Avui dissabte segona jornada de "Desllunat", el festival trobada d’arts en viu que des d'ahir se celebra a la vora de la Mediterrània, en la platja de Tavernes, Plaça de Les Palmeretes de la Goleta.

Una aposta ferma per la musica i músics interpretada en la nostra llengua i per on han passat noms com  Pau Riba, Miquel Gil, Òscar Briz, Sanjosex, Senior i el Cor Brutal, Eva Dénia Trad Quartet, VerdCel o Remigi Palmero. També hem pogut escoltar propostes valencianes interessants encara que no s’expressen en valencià, cas d' Emma Get Wild o Limbotheque.



Programació  dissabte de Desllunat 2019 

El músic de Sabadell Carles Belda, presentarà el seu projecte personal de rumbes amb l’acordió diatònic. 


Carles Belda


La part escènica del festival ve avui dissabte de la mà de la companyia valenciana “El Ball de Sant Vito” amb els seu espectacle "La família Sangonera", itinerant on predomina l’humor i la interacció amb el públic.  

 
El ball de Sant Vito

Presenciarem el treball de l’artista valenciana emergent Isabel Latorre, amb “Eixa”, un projecte personal amb el que presentarà "Invisibles", un homenatge musical a la poesia.

Isabel Latorre

 La companyia "Mighty Jambo", des de Nairobi (Kenya), ens porta el seu espectacle de circ amb rituals africans que ens transporten a la vida dels Massai i la seua lluita per la supervivència. Tot un espectacle d’acrobàcies amb huit artistes en escena, pensat per promoure les arts i la cultura de kenyanes. 

"Mighty Jambo"
 
Javier Vercher presenta Agricultural Wisdom, un projecte musical en el qual aquest saxofonista i compositor de carrera internacional ha comptat amb un sextet format per alguns dels millors músics residents a València. 
Agricultural Wisdom està pensat com un espai obert a la improvisació i el desenvolupament orgànic del jazz, amb una riquesa harmònica plena de matisos i un llenguatge lliure d’excessos i clarament sensitiu. El projecte ha anat passant per diferents etapes en les quals han participat diferents músics.
Javier Vercher
 Recordem que el festival disposa de gastroespai amb menjar i vi de proximitat i cervesa artesana i de nou tindrà el seu peculiar i particular mestre de cerimònies “El Triangulista”. 

Les persones que no puguen assistir-hi, podran gaudir del festival, via streaming a través del canal de youtube de LaCasaCalba.