L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 27 de juliol del 2019

Grans concerts d’Orishas, Asian Dub Foundation i The Toasters avui dissabte, dia gran, en Iboga Summer Festival




Superat l'equador del festival, avui dissabte es presenta una de les jornades més esperades, amb una completa programació en els quatre escenaris. La programació no ofereix descans. Tallers i activitats culturals des de primera hora que donaran pas, posteriorment, a les actuacions musicals. En el Main Stage actuaran bandes de la talla d’Orishas, Asian Dub Foundation i The Toasters, com a plats forts del dia. 
Els cubans Orishas estan d'actualitat després de la seua tornada als escenaris. Ho han fet de forma reeixida, com demostra el bany de multituds rècord en el seu concert de Santa Cruz de Tenerife davant 400.000 assistents. 

El concert d’Asian Dub Foundation serà un dels moments estel·lars d'aquest Iboga Summer Festival 2019. Les expectatives estan molt altes amb la banda londinenca. Sens dubte una de les propostes més destacades dins l'escena electrònica global i reivindicativa, referent les últimes dues dècades. 
Completen el cartell de hui les actuacions de The Toasters, Grison Beatbox, Doctor Prats, Ska'n'Ska, els sound systems en el Dub Corner i els directes de la Carpa de Circ. 

Una completa proposta a la qual cal sumar les batucades, l'oferta gastronòmica de primera qualitat, la comoditat en tots els serveis i zona d'acampada o la proximitat de la platja a 1 minut caminant.

Segons la nota de premsa (traduïda) i fotografies de l'organització