L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 31 de juliol del 2019

Tavernes rep una subvenció de 267.610 euros per al programa "Avalem Joves Plus"


 La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que dirigeix el conseller de Compromís, Rafa Climent, ha concedit a Tavernes a través del programa “Labora”una subvenció a Tavernes de 267.610 euros. 

Aquesta subvenció permetrà la contractació de 15 joves menors de 30 anys que estiguen inscrits al Programa de Garantia Juvenil i complesquen els requisits de la convocatòria. En la fotografia superior, del passat mes de febrer, el conseller amb l'aleshores alcalde Jordi Joan i el regidor de Foment, Josep Llacer, després de la visita a les aules i tallers de formació.


Les tasques a efectuar per aquests joves contractats seran de reforç a diversos departaments de l’Ajuntament en treballs d’administració i gestió.
L’ajuda està inclosa dins del programa “Avalem Joves Plus” que compren dos programes distints, el EMPUJU subvencionat amb 140.708’50 euros i el EMCUJU amb 126.901’42 euros. 
Les ajudes al Plans Avalem Joves Plus s’emmarquen dins del Plan Integral de Formació i Ocupació de Joves 2016-2020 que va posar en marxa la Conselleria de Economía Sostenible a través de Labora en la anterior legislatura. 
En el cas de Tavernes, és la regidoria de Foment que dirigeix Josep Llácer qui gestiona aquest programa mixt d’ocupació i formació. El programa va permetre durant la fase 2017-2018 atendre la contractació de 20 joves, d’entre 16 i 30 anys, que van rebre una formació mentre han dedicat actuacions per millorar i revalorar els espais públics i urbans de Tavernes. El govern de Compromís va dedicar la quantitat de 400.000 euros sumades la subvenció i l’aportació municipal. 
En el programa “T’Avalem” 2018-2019, que encara s’executa en alguna modalitat, s’han contractat altres 20 joves amb una inversió en aquest cas de 420.000 euros, entre subvenció i aportació municipal. 
El conseller Rafa Climent ha remarcat la importància del Plan Avalem Joves Plus en ser un programa que genera ocupació entre els joves, menors de 30 anys, alhora que els ajuda a finalitzar la formació i adquirir experiència laboral, cosa que sempre ajuda en la inserció en el món del treball.