L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR :1.452
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 29.826

dilluns, 8 de juliol de 2019

Encara podeu apuntar-vos al campionat de futbol-plaja que comença aquesta vesprada


El tradicional campionat de futbol platja que tots els anys organitza la regidoria d'Esports de l'Ajuntament tindrà lloc entre avui dilluns, dia 8, i demà dimarts, dia 9, en la zona de Flamingo.
 
Tots els partits s'iniciaran a les 17 hores i poden participar joves de les categories infantils (nascuts en 2005 i 2006), aleví (2007.2008) i benjamí (2009-2010). Com sol passar tots els anys cal esperar  molt bon ambient, ampla assistència de familiars i amics que s’hi acostaren per presenciar els partits i una gran animació entre els mateixos jugadors que hi participaven.
 
Es lliuraran trofeus als dos equips primers classificats
 
Una imatge del campionat de l'any passat